Сертификована општина са повољним пословним окружењем

 На  другом Међународном сајму  о обновљивим изворима енергије и енергетској ефикасности – „РЕНЕXПО – Западни Балкан” представници наше Општине говорили су о свим активностима у циљу стварања услова за што бољу енергетску ефикасност.

Тим поводом нашој општини уручено је признање за реализацију активности  на пољу енергетске ефикасности чиме је сврстана у ред општина које предњаче у овој области, рекао је, један од учесника Сајма , Бобан Николић. Он је истакао да су до сада на пример дефинисане највеће зграде са енергетским пасошима, али и потенцијали Општина које могу да привуку потенцијалне инвеститоре у области енергетске ефикасности и обновљивих видова енергије.
„Ми смо на заједничком штанду, односно у екипи ГИЗ-а са којим имамо веома добру и плодоносну сарадњу. Јуче смо имали презентацију наших пројеката и били смо у групи општина којима је шефица ГИЗ-а за Србију, Рената Шиндлбек, уручила признања. Ово признање је веома значајно за нашу општину јер нас сврстава у ред општина које предњаче у жељама да остваре уштеду енергије и предњаче у развоју обновљивих извора енергије. С обзиром на посећеност нашег излагања и комплетан утисак заиста можемо бити задовољни“ - каже НИколић.

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine