Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Циљ ове сарадње је подизање капацитета Града у области науке, културе, уметности...
Градоначелник Пирота мр Владан Васић данас је у Медија центру потписао Протокол о сарадњи са нишким огранком Српске академије наука и уметности. У име САНУ протокол је потписао проф. др Нинослав Стојадиновић који је истакао да је САНУ и до сада имала одличну сарадњу са Градом, али да ће потписивањем овог протокола сарадња бити још боља, а најављени су и први конкретни пројекти, попут организовања симпозијума о знаменитим Пироћанцима попут Слободана Јовановића, Слободана Џунића и многих других.

Проф. др Стојадиновић је истакао да Пирот може да послужи као пример осталим градовима када је реч о сарадњи са САНУ. Пописивање протокола подржали су и челници компаније Тигар Тајерс, технолошког лидера у региону, уз констатацију да је оваква сарадња од велике важности, између осталог и за привреду.
Академик Милорад Митковић казао је да је сарадња у области медицине између пиротских стручњака и универзитетског центра у Нишу веома добри, и нема разлога да они буду још бољи, што је интерес пре свега пацијената.

Извор: Пиротске вести

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Унапређење пословне климе у Србији

Joomla templates by Joomlashine