Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Најесен ће ово Удружење у сарадњи са локалном самоуправом поделити још 2.000 пакета пензионерима, најавио Ђорђе Митић, председник Удружења пензионера.
Ђорђе Митић, некадашњи начелник Пиротског управног округа а сада председник Удружења пензионера Града Пирота, удружења које окупља 3.000 пензионера, казао је да је Град Пирот у протеклом периоду испољио велико разумевање и услишио све захтеве Удружења пензионера, па је захваљујући Граду 7.000 пензионера добило пакете помоћи током ванредног стања, а у наредном периоду биће још сличних акција, нагласио је Митић и додао да су овом врстом помоћи обухваћени сви пиротски пензионери, не само чланови овог Удружења.


- Пензионери су најугроженији били током ванредног стање и епидемије корона вируса због тога је и значај ове помоћи заиста велики. Ми смо у Граду Пироту и градоначелнику наишли на велико разумевање и поводом иницијативе да се изгради Дом за старе, који је заиста неопходан. Одмах смо наишли на подршку, донете су све неопходне одлуке и сигуран сам да ћемо у наредом периоду добити Дом за старе, одређена је и локација. За време епидемије заиста су најугроженији били пензионери. Захваљујући Градској управи и градоначелнику 7.000 пензионера је добило на кућну адресу пакете помоћи, што је заиста гест вредан сваке похвале-казао је Митић и додао да се већ разговара са Градом да најесен буде подељено још 2.000 пакета за све пензионере који имају мање од 30.000 динара.

Извор: Пиротске вести

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Унапређење пословне климе у Србији

Joomla templates by Joomlashine