Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Сваки пут када дођем у Пирот, очигледна је позитивна промена, казао је између осталог министар Удовичић.
Министар омладине и спорта у Влади Србије Вања Удовичић изјавио је данас приликом посете Пироту где је обишао просторије амбуланте Завода за спорт и медицинсу спорта,  казао је да је локална средина попут Пирота, града који у омладину и спорт улаже девет посто локалног буџета, гради капиталне спортске објекте, управо место где настају будући шампиони.


- Као министру, али и као младом човеку, врло ми је драго да чујем да градоначелник Васић има врло амбициозне планове попут изградње отвореног базена, уређење паркова поред како би се заокружио овај велики спортски комплекс кога чине и Затоврени базен и Градски стадион. То може да буде место које даје будуће шампионе. Знамо да будући шампиони крећу управо из локалних средина, знамо да су управо локални фудбалски, кошаркашки терени, базени, места одакле крећу будући шампиони. Када видите да неко, попут Пирота, издваја девет посто буџета за омладину и спорт видите колико је то снажно и значајно-казао је министар Удовичић.

Градоначелник Пирота мр Владан Васић захвалио се министру на посети.

- Драго ми је да је министар још једном имао прилику да види како се развија спортска инфраструктура у граду. Ми имамо добру сарадњу са Министарством спорта и верујемо да ће тако бити и у будућности-поручио је градоначелник Васић.

Извор: Пиротске вести

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Унапређење пословне климе у Србији

Joomla templates by Joomlashine