Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Директор Спортског центра Пирот и идејни творац Божићне школе спорта Ненад Ђорђевић казао је да очекује да веч од сутра више од 3.000 деце учествује у преко 60 потпуно бесплатних програма овогодишње Божићне школе спорта Спортског центра Пирот и Града Пирота.
- Божићна школа је чудо. Пре 12 година није постојао Спортски центар, али смо урадили једну велику анкету, једини у Србији, питали смо 4.000 деце зашто не вежбају и добили одговоре да они немају информације о томе како да се укључе у рад бројних клубова.

Онда смо ми организовали Божићну школу спортова, довели им на једно место све тренере, све клубове.  Једини смо град у Србији који има већ десетак година Градско скијалиште које је потпуно бесплатно током зимских распуста. Иако је скијање најскупљи спорт ми смо га учинили доступним свој деци. Овде сутра аутобуси чекају децу, возе их на скијање где их на Планинарском дому чека седам инструктора скијања. Сада имамо преко 60 програма, тако да очекујем да се од сутра преко 3.000 деце укључи у све наше програме-казао је директор Ђорђевић.

Извор: Пиротске вести

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine