Сертификована општина са повољним пословним окружењем

У Свечаној сали Скупштине града Пирота данас је потписан, многи сматрају изузетно важан документ, Протокол о сарадњи у области спорта измедју нишког Железничара и ОРК „Пирот“. Представнике прослављеног Клуба из Ниша, тренутно јесењи првак Супер лиге, најпре је примио градонечалник Пирота, Владан Васић, у свом кабинету, а затим је свечано потписан Протокол о сарадњи.


Поздрављајући присутне председник ОРК“Пирот“, Нинослав Ћирић, је истакао да је намера да пиротски рукомет врати предјашњу славу коју су проносили изузетни рукометаши. Услови за рад су сада далеко бољи, спортска инфраструктура је на високом нивоу, а не изостаје и свесрдна помоћ Града. На питање новинара шта у најкраћем подрзумева Протокол о сарадњи, Ћирић, је рекао поред осталог да је циљ снажење рукомета у Пироту.
Владан Васић, градоначелник Пирота сматра да је ово добар потез управе Клуба и да очекује плодоносну сарадну.
Директор нишког Железничара, Слобопдан Милосављевић, каже да је срећан што је у спортском граду какав је Пирот и да ће обостарна сарадња бити свакако успешна.
Гости из Ниша у пратњи домаћина затим су обишли Халу „Кеј“, Затворени базен, Омладински стадион и остале спортске објекте и терене у граду.

Извор: Плусонлине

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine