Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Учесници комасације у Извору и Бериловцу имали су на увид прегледни План наделе у поступку комасације до краја марта, а после тога Комисији за комасацију су достављани приговори. Према речима Дејана Живковића, начелника  општинске управе Комисија је примила око 150  приговора.

У циљу ефикасног и праведног решавања примедби консултовани су представници изводјача радова, геодези, као вештаци у овом поступку.
Према Живковићевим речима на јуче одржаном састанку Комисије за комасацију условно је усвојено 10 – 15 приговора у зависности од техничких решења која су донета од стране извођача радова.
- Све је спремно. Готове су одлуке за 147 приговора од 1200 учесника комасација за катастерске општине Бериловац и Извор и надам се да до краја јуна Комисија формално изради и закључке о одбијању или прихватању приговора учесника комасације. Након тога незадовољне стране имају право жалбе Министарству пољопривреде, а ми идемо даље у поступак спровођења јавне набавке за међне белеге, изградњу нове путне мреже, за крчење одређених засада и да урадимо све припеме како би овај посао био завршен у року, до 15.новембра 2015.године, објаснио је Живковић.

Извор: Плусонлине

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine