Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Данас су завршени радови на асфалтирању у насељу Градашница где је асфалтиран сокак у дужини од преко сто метара. Радове је обишао и градоначелник Пирота мр Владан Васић са својим шефом кабинета Александром Ћирићем и председником МЗ Градашница Зораном Златковићем.

Васић је истакао задовољством овогодишњом грађевинском сезоном.

-У сред децембра смо и још увек радимо и ради се асфалт. Остало нам је још мало посла, мислим да ћемо и у Гњилану завршити планиран посао а што се тиче Градашнице мислим да смо много тога урадили, од приступног пута до увођења канализационе мреже у свим деловима насеља, затим помоћ у уређењу школе, цркве, дечјег игралишта а већ трећу годину заредом асфалтирамо улице у Градашници. Данас је асфалтиран сокак који је задавао проблеме мештанима у време јаких падавина кише-казао је Васић.

Председник МЗ Градашница Зоран Златковић казао је да се у Градашници активно ради већ три године заредом.

-Велико хвала и градоначелнику Васићу, Градској управи. Ове године добили смо помоћ и за обнову црквице али морам да кажем да се овде много ради, кренули смо самоиницијативно у обнову храма и када се ради, сви су спремни да помогну безрезервно, онако како то чини Град Пирот-казао је Златковић.

Извор: Пиротске вести

 

План развоја Града Пирота 2021–2028.

 

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine