Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Књига која је до сада представљена у стотинак општина у Србији, преведена на енглески, руски и ромски језик, данас је промовисана и у Пироту. Реч је о својеврсном педагошком водичу за организацију слободног времена младих у којем локална самоуправа, може  имати  доминантну улогу. Промоцији књиге и предавању о теми “ Вршњачко насиље са освртом на малолетничку деликвенцију” данас су пратили представници пиротских школа, полиције, Центра за социјални рада и предшколских установа.


Ауторка књиге, др Марија Рандјеловић, сматра да је књига својеврстан приручник који, поред осталог, говори о позитивним и негативним садржајима слободног времена и улози шире друштвене заједнице и проблемима са којима се сусрећу млади.
Присутне у Сали Скупштине града поздравио је Бојан Рандјеловић, помоћник градоначелника за ванпривреду. Он каже да Пирот посвећује велику пажњу младима и да је локална самоуправа свесна изазова да на што бољи начин решава актуелне проблеме са којима се суочавају млади у свету, па и код нас.

Извор: Плусонлине

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine