Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Povoljne vremenske prilike omogućavaju završetak preostalih radova bogate građevinske sezone u Pirotu. Danas je asfaltirana Molijerova ulica u dužini od preko trista metara čija vrednost iznosi oko dvanaest miliona dinara. Radove je sa svojim saradnicima obišao gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić.


Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, je zahvalio stanovnicima Molijerove ulice na strpljenju s obzirom da je u ovom delu grada bilo dosta problema. Danas je Ulica asfaltirana , a pre toga je urađena kišna kanalizacija i rasveta.
Slaviša Svilarov, direktor Javnog preduzeća za planiranje i uređivanje građevinskog zemljišta kaže da su radovi u Molijerovoj počeli pre dvadesetak dana. Posle ove Ulice očekuje se asfaltiranje Zapadnog keja i Berilovačkog puta, a ukoliko vreme dozvoli i Dunavske ulice u Romskom naselju.
Jedan od najstarijih stanovnika Molijerove ulice, Siniša Rančić, koji je kuću sagradio još 1980. godine, ima samo reči hvale za lokalnu samoupravu koja će veliku pažnju posvetiti i ovom delu grada u narednom periodu.

Izvor: Plusonline

Upitnik o zadovoljstvu građana uslugama Gradske uprave Pirot

Elektronsko podnošenje zahteva

Postanite eGrađanin

eUprava Republike Srbije

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine