Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Поштовани суграђани,

Обавештавамо Вас да је буџетски процес припреме буџета за 2022. годину и наредне две буџетске године у току и да можете узети учешће у припреми истог.

Искористите могућност да се и ове године укључите у процес креирања буџета, јер је то од велике важности за све нас. Тиме ћете директно утицати на креирање локалне политике и изградњу међусобног поверења између Управе и Вас, кроз задовољење Ваших потреба.

Једино што треба да урадите је да дате сугестију шта је по Вама приоритет и потреба за изградњом, уређењем или унапређењем неке услуге за наредну годину. Не мора да то буду велики пројекти од стратешког интереса, пажњу могу заслужити и мали пројекти и услуге који ће грађанима Ваших месних заједница, Ваше улице, зграде, насеља побољшати услове живота, оплеменити Ваш животни простор, привући нове станаре или побољшати снабдевање у свим видовима Ваших потреба.

Прикупљање предлога ће трајати од 24.08. – 03.09.2021. године.

Наша је обавеза да Вас, по сређивању предлога, обавестимо путем медија, који од Ваших предлога је ушао у ужи избор за реализацију.

Ваше предлоге можете проследити мејлом на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или лично на улазу зграде Града Пирота на предвиђеном обрасцу.

 

Промо спот

 

Одсек за буџет 

Градске управе

Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine