Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Гостујући на Регионалној ТВ Пирот, у емисији “Они кажу”, аутора Владимира Вељковића, градоначелник Пирота је, између осталог, казао да је Град Пирот из републичке резерве добио 120 милиона динара, а овај значајан новац ће, након ребаланса почетком наредне године, бити преусмерен у нове инвестиције.

Васић је подсетио да је прошле године, такође из буџетске резерве Републике Србије, Пирот добио 60 милиона динара и тај новац је употребљен за реконструкцију централног градског трга која је успешно завршена у кратком року, као и за санацију великих клизишта у кањону реке Темштице, на путу за Топли До.

По Васићевим речима, након извештаја о реализацији ових пројеката финансираних из средства буџетских резерви, на иницијативу председника Републике Србије Александра Вучића, Пироту је овога пута одобрено дупло више новца, који ће такође бити употребљен за решавање важних инфраструктурних проблема током наредне грађевинске сезоне.   

Извор: Пиротске вести

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Joint cross border initiatives for creation of eco frendly region

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine