Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Поводом трагичне смрти чланице Градског одбора Социјалистичке партије Србије и Градског већа Пирота, Лалке Ћирић, у Великој сали Управе града одржана је комеморација којој су присуствовали чланови најуже родбине и велики број сарадника и колега. Најпре је минутом ћутања одата почаст, трагично страдалој, Лалки Ћирић.

На комеморативном скупу најпре је говорио председник ГО СПС-а и помоћник градоначелника Пирота, Видојко Панајотовић. Он је рекао да је Лалка била изузетан радник, живот је посветила својој породици, послу, ангажовању у Социјалистичкој партији Србије, несебичном давању и помагању свима којима је помоћ била потребна.

“Као помоћница градоначелника Пирота за рад месних заједница свој посао је обављала савесно и одговорно, посебно се залажући за положај жена на селу. У актуелном сазиву Скупштине града Пирота Лалки Ћирић је била поверена област родно одговорног буџетирања и расподела средстава у овој области и она је, као градски већник, те обавезе извршавала на корист многих грађана Пирота. Била је чланица ГО СПС-а Пирот и потпредседница Форума жена. Са великом енергијом, скромна и посвећана учествовала је у многим хуманитарним акцијама, непрестано радила на промовисању жена, породице и села својим примером. Мајка, супруга, ћерка, сестра и наш пријатељ заувек. Хвала јој за све што је учинила за Социјалистичку партију Србије и нека још је вечна слава и хвала”- рекао је Панајотовић.

Градоначелник Пирота, Владан Васић, рекао је да свима тешко пада овако изненадан опроштај од Лалке Ћирић.

“Памтићемо те као мирну, тиху, радну жену којој ништа није сметало и која ником није сматала. Лично смо сарађивали, јер си била моја помоћница и чланица Већа дуги низ година. Хвала ти за подршку и за многе заједничке ствари и задатке које смо урадили, а све ка истом циљу, за развој града. Хвала ти у име свих колега и свих пријатеља, а ми ћемо покушати да се породици нађемо за све што у наредном периоду можемо да помогнемо. Знам да је то мало и да је то ненадокнадив губитак за све нас, али толико је заслужила и толико ћемо урадити. Твој одлазак је, заиста, ненадокнадив и изненадан и нека те Бог прими у своје наручје и нека ти је вечна хвала и слава”- рекао је, градоначелник, Васић.

Сахрана Лалке Ћирић је данас, 2. децембра, у 13 часова на гробљу у селу Блато.

Извор: Пиротске вести

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine