Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Придржавајући се одлуке Владе Републике Србије о раду са странкама у време ванредног стања Фонд за пољопривреду до даљег одлаже расписивање Конкурса за субвенције у пољопривреди за 2020. годину.
Од Министарства пољопривреде добили смо сагласност на Програм мера пољопривредне политике и политике руралног развоја за 2020. годину што је основни предуслов за расписивање конкурса. Чим се стекну услови за рад са странкама конкурс ће бити расписан.


Обавештавамо пољопривреднике да ће поступак остваривања права на субвенције бити као и претходних година и да ће важити сви рачуни од 1. децембра 2019. године и сви у 2020. години док има средстава. Средства су на нивоу прошлогодишњих тако да ће, према искуствима из претходних година бити довољно за све заинтересоване.

Што се тиче исплате субвенције за вештачко осемењавање говеда у износу од 2.000 динара по осемењеном грлу исплаћиваће се чим се стекну услови за рад са странкама а конкурсом ће бити прецизирано за који период ће се подносити захтеви.

Извор: Плусонлине

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine