Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Градоначелник Пирота мр Владан Васић коментаришу вест да је данас потписан уговор о изградњи петље Сопот казао је да је то одлична вест за све мештане села која гравитирају овој петљи, као и за власнике имање у околини. Ова петља ће повезати и регионалне путеве ка Књажевцу и Белој Паланци. Уговор о изградњи петље Сопот потписан је данас у просторијама Коридора Србије, а извођач радова биће фирма Интеграл.


- Ово је велики потез, припремни радови су дуго трајали, инвестираће се негде око два милиона евра у изградњу петље која ће између осталог доступнијим учинити и многа имања у овом крају. Надам се да ће током пролећа почети радови и на обнови путева на чему смо инсистирали у протеклом периоду. Реч је о деоницама од Садиковог бунара ка селу Блату и ка Бабушници, затим и од Малог моста до каменолома Китка, као и деоница од Манастира Светог Илије ка Рсовцима, део пута од Височке Ржане ка Славињи и Изатовцима и пут од скретања за Суково до манастира Суково. То су значајни путни правци који треба да буду обновљени овог пролећа-казао је Васић за Пиротске вести.

Извор: Пиротске вести

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine