Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Јуче је у Министарству грађевинарства, сабараћаја и инфраструктуре одржан први радни састанак са представницима осам градова из Србије који су обухваћени Програмом изградње пречишћивача отпадних вода. За ове капиталне инвестиције, које ће се реализовати у Јагодини, Кикинди, Панчеву, Вршцу, Пожаревцу, Смедереву, Трстенику и Пироту, укупно је опредељено око сто милиона евра.

За Пирот је планирано око четрнаест милиона од тога око десет за сам пречишивач, а део за свеобухватна снимања, анализе канализационе мреже, студије изводљивости, санацију канализације и још  много других послова, изјавио је поред осталог, градоначелник Пирота, Владан Васић.
Зоран Николић, директор ЈП“Водовод и канализација“ каже да се у заштиту животне средине мора улагати, а Пирот је до сада изградио два мања пречишћивача отпадних вода. Ова инвестиција је од великог значаја за град Пирот и јуче је у ресорном министарству учињен први корак ка том циљу.

Извор: Плусолине

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine