Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

До 13. октобра одржава се Дечија недеља под слоганом “Да право свако – дете ужива лако”. Ове године, Дечија недеља обележава значајан јубилеј, 30 година Конвенције Уједињених нација (УН) о правима детета, најзначајнијег међународног документа у области људских права који се тиче детета, као и најшире прихваћеног правног инструмента за заштиту људских права.


По традицији првог дана манифестације организовано је дружење деце из свих пиротских школа и вртића са градоначелником Владаном Васићем.
Градоначелник Владан Васић честитао је својим младим гостима дечију недељу и пожелео им да детињство проводе што безбрижније и срећније.
Присутне је поздравила и Милица Голубовић, помоћник градоначелника за ванпривреду. Она је измедју осталог рекла да Градска управа, у сарадњи са свим надлежним институцијама, улаже велике напоре да обезбеди свој деци добре улове у школама, вртићим, спортским објектима. У претходном периоду урадјено је ревидирање Локалног акционог плана за децу, који је усвојен 2005. године, за период од 2019. до 2025.
Светлана Томић, председница Удружења “Пријатељи деце Пирот” каже да је циљ овогодишње манифестације да се шира јавност упознају са садржајем Конвенције о правима детета.
Деца Предшколске установе “Чика Јова Змај” припремила су пригодан програм.
Онда је градоначелник Васић повео децу у обилазак његовог кабинета, где је наставио разговор са њима.
До недеље, 13. октобра увек са новом поруком деца ће активно учествовати у свим манифестацијама у циљу афирмације њихових способности.

Извор: Плусонлине

 

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine