Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

У низу састанака током данашњег дана и обиласка радова на источном краку Коридора 10 код Банцарева, у оквиру свог петодневног боравка у Белој Паланци, министарка градјевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Зорана Михајловић, састала се и са представницима Пиротског округа.

Састанку су присуствовали градоначалник Пирота Владан Васић, председница општине Бабушница, Сладјана Николић, председник општине Бела Паланка, Горан Миљковић, заменик председника општине Димитровград, Зоран Геров, а у име Пиротског управног округа, Гордана Ђурић. Том приликом разговарало се о актуелним питањима путне и комуналне инфраструктуре. После састанка, на конференцији за новинаре, најпре су говорили представници Пиротског округа.

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Зорана Михајловиић, је поред осталог рекла да је за рехабилитацију свих путних праваца који су оштећени приликом радова на Коридору 10 издвојено педесет милиона евра. Поред тога ресорно министарство је спремно да се позабави и решавањем питања комуналне инфраструктуре у овом делу Србије.

Извор: ПлусОнлине

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine