Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

У Великој сали  Градске управе  Пирот  одржано је саветовање под називом “Дан јавних набавки и јавно-приватног партнерства у Пироту”, у организацији ЦМН-а, Института за јавни менаџмент и  Коморе јавних набавки Србије.

Циљ саветовања је да се представницима локалне самоправе и запосленима у јавним предузећима приближи Нацрт новог Закона о јавним набавкама, поступак јавних набавки мале вредности, али и јавно-приватно партнерство  као и примери из праксе.

Др Марко Шпилер, председник Коморе јавних набавки Србије је у изјави за медије рекао да су овакви семинари од изузетне важности за људе који се баве овим пословима. Наш циљ је да Комора јавних набавки, као прво удружење овог типа у Србији, обједини и споји све професионалце и стручњаке који се баве јавним набавкама како би се проблеми у овој области успешније превазилазили, каже Шпилер.Андријана Јовановић, из Републичке комисије за јавно-приватно партнерство и концесије каже да су поступци јавних набавки и јавно-приватно партнерство медјусобно јако повезани.  Пирот је пример добре праксе с обзиром да има три одобрена пројекта јавно-приватног партнерства од стране Комисије. Два се односе на енергетску ефикасност и један на градско-приградски превоз.

У уводном делу Панела присутне је поздравио Видојко Панајотовић, заменик градоначелника Пирота


Комора јавних набавки Србије” је основана са циљем заједничког деловања њених чланова, унапређивања позиције чланова Коморе у систему јавних набавки, константне едукације и вршења обука, организације координатора на територији целе Србије који ће у оквиру коморе пружати помоћ свим члановима Коморе, а који ће за то деловање бити плаћени зависно од броја чланова Коморе.

Извор: ПлусОнлине

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine