Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Мало је ко веровао, пре неколико година, да ће до удаљених планинских села Висока моћи да се долази добрим асфалтираним путем. Сада је то стварност. До свих старопланинских села путеви су асфалтирани и у добром стању захваљујући ангажовању локалне самоуправе. Пут према Гостуши од данас је у потпуности под асфалтом. Асфалтиран је преостали део у дужини од 700 метара измедју Белског моста и Белског трапа. Упркос изузетно лошим временским условима, падала је киша, а повремено права провала облака, неимари Предузећа „Трејси Србија“ раде и завршавају посао.

Видојко Панајотовић, заменик градоначелника Пирота, који је данас обишао радове са својим сарадницима, је веома задовољан што се започети посао завршава. Он је истакао да локална самоуправа испуњава обећања и да ће тако наставити и према другим селима.

Славиша Свиларов, директор Јавног предузећа за планирање и уређивање грађевинског земљишта каже да аје квалитет радова добар, постоје и одводни канали, а из Буџета града је издвојено за овај посао око 22 милиона динара.

Извор: ПлусОнлине

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine