Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

У просторијама Уговорне окружне привредне коморе Пирот данас је одржан конститутивни састанак Социо-економског савета Града Пирота. Том приликом изабрани су чланови савета и председавајући. У наредних годину дана седницама ће председавати градоначелник Владан Васић.

У изјави за медије Владан Васић је рекао да Социо-економски савет града представља тело које треба да успостави још бољи вид социјалног дијалога свих страна које у њему учествују – јавне управе и њених јавних предузећа, уније послодаваца и синдиката. Васић је истакао да ће Градска управа слушати иницијативе синдиката и послодаваца у циљу унапређења њиховог рада.
Родољуб Ћирић, председник Самосталног синдиката Града Пирота, изјавио је да у синдикату очекују да све њихове инцијативе, које су до сада сами покретали, Социо-економски савет подржи и достави Социо-економском савету Републике Србије, посебно када су у питању њихове иницијативе о минималној цени рада и измене закона о пензиском и инвалидском осигурању.

Извор: Плусонлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine