Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Данас су у Свечаној сали Градске управе подељени уговори удружењима грађана укупне вредности шест милиона динара захваљујући којима ће се обезбедити посао за 51 особу.
- Пројекту су равномерно распоређени у градским и сеоским срединама, половина пројеката реализује се у сеоским срединама, половина у градској. Надам се да ће се реализацијом ових пројеката решити проблеми који се тичу еколошке слике, дивљих депонија, побољшања инфраструктуре и слично-казао је градоначелник Васић.


Ненад Петровић, из Канцеларије за локални економски развој казао је да се овај програм реализује од 2010. године. До 2018. године финансирана је реализација 198 пројеката, упошљено 469 особа и за све то је из буџета издвојено 39 милиона динара.
Драган Јенаћковић, директор пиротске филијале НСЗ казао је да је значај овог и сличних програма запошљавања велики јер се захваљујући оваквим програмима упошљавају углавном најтеже упошљиве категорије становништва, попут особа са инвалидитетом, дугорочно незапослених особа и других угрожених категорија када је реч о могућностима за упошљавање.

Извор: Пиротске вести

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine