Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

У насељу Ђерам ЈП „Водовод и канализација“ ради на замени водоводне мреже у Улици Бериловачки пут. Ова улица је највећа у овом насељу и веома фреквентна. Биће замењена водоводна мрежа у дужини од око 1000 метара. Радове је данас обишао градоначелник Владан Васић са сарадницима.

Градоначелник Владан Васић каже да је Бериловачки пут веома важна улица у насељу Ђерам и да ће бити урађена као и Јастребачка улица на којој је замењена водоводна мрежа прошле године. После замене водоводне мреже уследиће потпуно асфалтирање.

Овом приликом градоначелник Васић је истакао да ће радови трајати око 20 дана због разних инсталација и кућних прикључака и замолио људе за стрпљење.

Васић је додао да очекују и друге радове у другим улицама које су предвидели планом за ову годину.

Зоран Николић, директор ЈП „Водовод и канализација“, рекао је да је дужина улице 1000 метара, али да ће са прикључцима за куће бити замењено око 1200-1300 метара водовне мреже. Вредност радова је шест милиона динара.

Ових дана ЈП „Водовод и канализација ради на три локације – у улицама Рузмарина и Бериловачки пут и ради се на канализацији и водоводној мрежи у селу Извор. Директор Зоран Николић каже да немају довољан број радника, због забране запошљавања, али настоје да испоштују предвиђену динамику.

Извор: Плусонлине

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine