Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Помоћник за рурални развој министра за пољопривреду Републике Србије, Александар Богићевић, данас је боравио у радној посети Пироту. Том приликом Богићевић је разговарао са представницима локалне самоуправе и Пољопривредне, саветодавне и стручне службе у Пироту, а у сали Скупштине града уприличен је састанак са пољопривредницима.


Помоћник министра за пољопривреду, Александар Богићевић, каже да је један од најважнијих циљева обиласка градова и општина у Србији да се оствари што боља сарадња локалних самоуправа са пољопривредним стручним службама и ресорним министарством како би пољопривредници могли да добију правовремено информације и помоћ по било ком питању. Он је оценио да је у Пироту стање изузетно добро за разлику од појединих подручја Србије где су пољопривредници пртепуштени сами себи.
Богићевић каже да је сарадња министарства са Пиротом веома добра и да се то види и по резултатима који се постижу у пољопривреди.
Помоћник градоначелника Пирота за пољопривреду, Горан Поповић, сматра да је састанак био конструктиван и да му је драго што је помоћник министра за пољопривреду могао да се упозна са радом пољопривредних стручних служби и мерама које град предузима у циљу унапређења производње.

Извор: Плусонлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine