Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Видојко Панајотовић, заменик градоначелника Пирота, гостујући у новогодишњем Пресингу, рекао је да је и у 2018. сарадња са Коридорима Србије била на изузетном нивоу, као уосталом и ранијих година. Пред сам крај године Коридори су расписали тендер за изградњу надвожњака на делу Сопотске петље, што ће умногоме олакшати живот становницима 17 села на овом потезу.


Када је у питању развој Старе планине, као туристичког центра ту, према Панајотовићевим речима, многе ствари нису решене и коначне. Пројекат пута према Јабучком равништу је прошао ревизију, сада је на држави да за ову деоницу обезбеди средства. И не само скијалиште, већ и Завојско језеро, које је прави драгуљ природе, такодје није довољно искоришћено, али и ту постоје велики проблеми, сматра Панајотовић.
Оцењујући годину за нама, казао је да је доста урадјено на побољшању услова живота не само у граду, већ и у бројним селима. На нашој је територији 71 село, доста је урадјено на путној инфраструктури и у циљу побољшања здравствене заштите свих становника, како оних у граду тако и у најзабаченијим селима.

Извор: Плусонлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine