Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

У Београду је данас одржан годишњи скуп Мисије ОЕБС – уручење награде Личност године. Ово престижно признање додељује се особама које су допринеле промоцији вредности за које се Мисија ОЕБС-а залаже. Шеф Мисије ОЕБС у Србији, Андреа Орицио, рекао је том приликом да је 2018. година достигнућа и за Србију, и за Мисију и да је допринела спровођењу амбициозних реформи и све већем преузимању одговорности домаћих актера.

Ове године признање су добили: Драгомир Милојевић, председник Врховног касационог суда и Високог савета судства, Александар Алимпић, директор КПЗ у Сремској Митровици, Милева Малешић, директорка ТВ Форум и Дејана Милијић Субић, заменица директора Завода за унапређивање образовања и васпитања.

Годишњем скупу Мисије ОЕБС-а присуствовали су и заменик градоначелника Пирота, Видојко Панајотовић и Сретен Савов, члан Градског већа.

Извор: Плусонлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine