Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Ових дана у емисији Пресинг разговарали смо са лидером Коалиције за Пирот Владаном Васићем, председником Општине, а касније, градоначелником Пирота, поводом 15 година од победе Коалиције на ванредним изборима. Интервју можете погледати у нашој рубрици Пресинг. Сматрајући да је добро,  издвојили смо по областима теме о којима смо разговарали.

Разговарајући о улагањима у школе, о стипендијама, социјалним давањима, Васић је рекао да је у протеклом периоду направљен велики искорак у овој области.
Јавна предузећа у граду, годинама већ, послују веома успешно, послуију позитивно и медју најбољима су у Србији.
Значајан напредак остварен је у стварању услова у култури. Реновирана је сала Дома културе, Дом Војске је у власништву града. За медије се издвајају средства која већини у значајној мери омогућавају рад.
Можда ни у једној области није уложено толико у стварању услова за рад као у спорту. Изградјени су бројни објекти, клубови добијасју зналчајна средства за такмичење, спортисти добијају стипендије, тренери средства за школовање…
Била је ово прича о развоју града у протеклих 15 година. Пирот је променио изглед, Градски Буџет је стабилан, омогућава сигурно финансирање, нема кредита, створени су оптимални услови за живот, покренут је велики број пројеката. Пирот и заиста зна циљ у свиом областима и убрзано жури напред!

Извор: Плусонлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine