Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

На конкурсу Министарства културе и информисања „Градови у фокусу 2018“ подржано је 22 пројекта из исто толико градова и општина у укупном износу од 150 милиона динара. По оцени министра културе и информисања Владана Вукосављевића кроз помоћ локалним самоуправама за развој културног живота кроз инфраструктуру, реконструкције, адаптације, обнове, али и манифестације доприноси се да културни живот у Србији буде богатији, разноврснији и, пре свега, децентрализован.

Један од подржаних пројеката је и пројекат града Пирота „Културом за европски Пирот“ вредности  4 милиона динара, који се односи на израду пројектне документације са реконструкцију и адаптацију Дома војске, каже у изјави за Портал Плус онлине Бојан Рандјеловић, помоћник градоначелника за ванпривреду, који је јуче у Дому народних посланика присуствовао уручењу уговора.

Ове године су приспеле пријаве из свих делова Србије, што значи да активности Министарства културе и информисања доприносе подизању свести локалних заједница о значају културе као покретача друштвеног развоја целе заједнице.

Извор: Плусонлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine