Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić danas je prisustvovao izbornoj skupštini Stalne konferencije gradova i opština u Beogradu gde je sa ministrom Brankom Ružićem potpisan ugovor o realizaciji još jednog važnog projekta za naš grad. Reč je o projektu koji za cilj ima da se unapredi administracija poreskih prihoda kroz porez na imovinu. Vasić je podvukao da je SKGO  pouzadan partner svim gradovima i opštinama, ali i pouzdana spona između svih gradova i ministarstava. Skupština je održana danas u Sava centru u Beogradu.


- Mi smo potpisali na bini jedan novi projekat za Pirot kako bi se još više unapredila administracija poreskih prihoda kroz porez na imovinu. Imaćemo podršku donatora i ja se nadam da ćemo i nadalje imati ovako snažan rast i ovako dobru saradnju sa svim ministarstvima Republike Srbije. Pirot je uvek bio uvažen od strane SKGO i uključen u brojne projekte koji za cilj imaju reforme i unapređenje rada gradske administracije u svim aspektima-kazao je gradonačelnik Vasić.

Izvor: Pirotske vesti

Upitnik o zadovoljstvu građana uslugama Gradske uprave Pirot

Elektronsko podnošenje zahteva

Postanite eGrađanin

eUprava Republike Srbije

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine