Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Асфалтирањем крака улице Драгољуба Миленковића завршава се овогодишња грађевинска сезона која је по оцени заменика градоначелника Видојка Панајотовића била веома успешан. Током ове грађевинске сезоне у уређење инфраструктуре у граду и селима уложено је више од 250 милиона динара, истакао је Панајотовић. Заменик градоначелника Видојко Панајотовић данас касно поподне, заједно са директором Јавног предузећа за планирање и изградњу града Славишом Свиларовим, обишао је радове на асфалтирању крака улице Драгољуба Миленковића.


- Ми и данас радимо и оно што имамо у плану за ову годину полако привршавамо. Ово су задњи радови у овој години остају нам само сокаци у Крупцу. То ћемо радити на пролеће. Дужина ове улице је 250 метара, вредност је око 3.5 милиона динара, Друмови су извођач и ја сам задовољан како иде, упркос температури од минус 1, минус 2, ово ће бити брзо готово-казао је заменик градоначелника Панајотовић.
Директор Јавног предузећа за планирање и изградњу града Славиша Свиларов казао је да је реч о 1000 метара квадратних под асфалтом.

- Иако су поподневни сати, иако је слава, ми смо ту да овај посао завршимо. Подлога је овде урађена веома квалитетно и била би штета да се не асфалтира сада него на пролеће, јер би се подлога током зиме вероватно руинирала тако да верујем, а имамо уверавања и извођача, да време неће утицати на квалитет радова који се успешно приводе крају-казао је директор Свиларов.

Када је реч о асфалтирању сокака у селу Крупац, по речима директора Свиларова, земљани радови ће бити урађени до краја ове године, а асфалтерски чим временски услови дозволе у наредној години.

Извор: Пиротске вести

План развоја Града Пирота 2021–2028.

 

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine