Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Пре десетак дана почела је замена комплетне водоводне мреже у Пољској Ржани, селу које ће у блиској будућности, с обзиром на близину и уредјеност, постати предградје Пирота. Радови, које тренутно изводи  ЈП” Водовод и канализација”, требало би да током лета буду завршени, као и радови које изводи Телеком. Пре тога завршена је комплетна канализациона мреже и могло би се рећи да Ржанци имају, скоро, једнаке услове за живот као људи у граду.

Градоначелник Пирота, Владан Васић, каже, поред осталог, кад комплетни послови буду окончани уследиће и рехабилитација пута кроз село, а нова водоводна мрежа омогућиће несметано снабдевање пијаћом водом за дужи временски период.
Директор ЈП” Водовод и канализација”, Зоран Николић, је истакао да је већина села поверила своје водоводе на одржавање и управљање ЈП”Водовод и канализација” и да је водоснабдевање свуда уредно, па ће тако бити и у Пољској Ржани. Ових дана убрзаће се послови како би се испоштовали рокови и омогућило асфалтирање пута.

Извор: Плусонлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine