Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Данас је одржана седница Скупштине града, прва Скупштина после летње паузе. Пред оборницима је био Буџет за шест месеци, као и многобројне одлуке, међу којима и Одлука о додели помоћи мале вредности привредним субјектима на територији града и одлуке из имовинско-правне области.


Седница Скупштине почела је примедбом представника опозиције о приговорима на начин израде записника. Милан Поповић је предложио да се записник анализира и стави на увид свим одборницима. Записник са претходне  седнице је усвојен са 44 гласа.

Како су одборници из Монтане каснили, тако је прва тема, Презентација пројеката прекограничне сарадње градова Пирот и Монтана, одложена  за време када они стигну.
Јагода Шнеле, начелник Одељења за привреду и финансије информисала је о извршењу Буџета за првих шест месеци истакавши да се Буџет скоро идеално пунио са 48 посто, што најављује да ће висок проценат бити до краја године. Највећи део чине порески приходи у износу од 71 посто, од тога од пореза на доходак 54 процента.

Опширнији извештај погледајте на Плусонлине.

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine