Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Идеја је била оригинална  прва у Србији,. О томе се причало у многим градовима. Помињано је да и Београд у то време имао нешто слично , када је Ненад Дјордјевић заједно са локалном самоуправом кренуо у акцију која се показала изузетном!!! Овако оригинално са толико различитих спортова и полазника није имао нико!!!



Божићна школа спортова ће овегодине бити ДЕСЕТА , јубиларна. Браво!!! Зимски распуст ће за децу бити у знаку бројних спортова.  Сада нећемо путовати у Ниш на Чаир, имамо свој Базен, Халу ,клизалиште, смучарске терене, многе просторе у Дому културе, школским  салама у граду… Дакле, деца ће имати и где и са ким да проводе тренутке распуста.

Ненад Дјордјевић, са Владаном Васићем, председником Општине идеолог и покретач Божићне школе, каже да се из године у годину рекорди обарају. Ове јубиларне, чак 54 програма!

Божићна школа ће бити свечано отворена у понедељак  1. фебруара у 12 часова . Сви учесници ће бити обавезни да додју на отварање како би добили регистрационе картоне.

Током свечаности отварања Божићне школе, по традицији, биће уручена признања и најбољим спортистима у прошлој години.

Извор: Плусонлине

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine